درج مطلب

مراسم بازگشایی مدرسه و هفته دفاع مقدس 97

نفس باد صبا مشك فشان خواهد شد      عالم پيردگر باره جوان خواهد شد

مراسم بازگشایی دبیرستان دخترانه سپهر در اول مهر 97

و به بهانه ي نغمه هاي خوش بهاري در سر آغاز يك فصل پائيزي آغاز نموديم مراسم بازگشايي دبيرستان صبا را دراول مهرماه 1397 .

و اين چنين است كه مهر، زيبا و شكوفا مي شود. نوگلان اين مرز و بوم حياط دبيرستان سپهر را گلباران مي كنند.

اين عزيزان ازكانون گرم خانواده به آغوش پذيرا، كوشا و پر از انگيزه هاي دانشي و پرورشي به سرزمين مقدس مدرسه قدم مي گذارند.

ما مي دانيم طراوت ا دبستان علم و دانش سپهراز وجود دانش آموزاني است كه به مانند گلهاي پاك زندگي اند. همانهايي كه باغ تعليم و تربيت صبا را زيبايي صد چندان بخشيده اند به همين مناسبت و مصادف شدن آن با دلاوريهاي زنان و مردان سخاوتمند ايران زمين در دوران هشت سال دفاع مقدس اين مجتمع آموزشي اقداماتي را فراهم كرد تا بتواند شرايط و محيط امن و زيبايي را براي بازگشايي دبيرستان به وجود آوردن شور و اشتياق در دانش آموزان فراهم آورد. و با تمهيداتي سعي نموديم هفته ي دفاع مقدس را گرامي بداريم و خاطره ي شهيدان اين مرز و بوم را در ذهن دانش آموزان يادآور باشيم.

و لذا اقداماتي به شرح ذيل انجام داديم:

1. غبارروبي و پاكسازي محيط مدرسه

2. تزئين واحد آمورشي جهت ورود دانش آموزان

3. استقبال از دانش آموزان و همراهي كردن آنان از دروازه ي قرآن و دود كردن اسپند

4. نصب بردهاي تربيتي و پرورشي در دبيرستان ائم از يادآوري شهيدان دفاع مقدس- و در مورد ماه مهر و آغاز شكوفايي در مدارس

5. بهسازي فضاي نمازخانه و كتابخانه

6. استفاده از گلدان و گلهاي زيبا در محوطه ي دبيرستان

7. تجهيز نمودن آزمايشگاه ، سايت ، كتابخانه و غيره

8. برگزاري جشن عاطفه ها و تهيه ي جعبه هايي براي دريافت كمكهاي نقدي دانش آموزان

9. نمايشگاه دفاع مقدس و قرار دادن ايستگاه صلواتي و ياد شهدا را گرامي داشتن

10. پذيرايي از دانش آموزان در روز بازگشايي

11. سخنراني در مورد زمينه هاي مختلف ازجمله مسائل آموزشي، تربيتي، گرامي داشت هفته ي دفاع مقدس و ماه مهر

12. قرائت فاتحه و صلوات براي شهيدان دفاع مقدس

13. دعوت از جناب آقای خان محمدی فرماندار شمیرانات

14. دعوت از جناب آقای دکتر مصدقی

پس از آماده نمودن فضاي مدرسه و بهسازي آن در ابتدا زنگ مدرسه صبح روز شنبه 7:20 صبح به صدا در آمد. پس از قرار گرفتن دانش آموزان درجاي خود ابتدا قرآن توسط دانش آموزان پايه ي دوم تلاوت شد  و در كنار آن دانش آموز ديگري به ترجمه ي آيات قرائت شده پرداخت.

سرود جمهوري اسلامي ايران با برافرشته شدن پرچم جمهوري اسلامي ايران نواخته شد از هر مقطع يك نماينده پرچم را برافراشتند.

سپس به سخنراني سركار اردكاني مديريت راهنمايي پرداختيم ايشان پس از تبريك آغاز سال تحصيلي يادي از شهدا هشت سال دفاع مقدس نمودند و مقام والاي ايشان را ارج نهادند. سپس موسيقي اي ايران مرز پر گهر به همراه گروه سرود صبا درمدرسه طنين انداز شد.

سپس به سخنراني سر كار خانم عزيز زاده بودند گوش فرا داديم ايشان به ذكر خاطره اي از آن دوران پرداختند .

در آخر با آرزوي موفقيت و با رهسپاري از زير قرآن دانش آموزان به سر كلاس رفتند و در زنگ تفريح اول ايستگاه صلواتي تشكيل داديم كه در آن با برداشتن هر بستني صلواتي نثار روح پاك شهدا مي نمودند.

اميدواريم توانسته باشيم رضايت خداي منان و پس از آن شما مقامات مسئول در اين زمينه را فراهم نموده باشيم.

با توكل به خدا و عنايت او پيشرفت روز افزون در زمينه تربيتي و پرورشي داشته باشيم .

مراسم بزرگداشت روز دانش آموز 13 ابان

• ارائه مقاله در مورد وقايع اتفاق افتاده در 13 آبان در 3 گام